Sponsorer

Vi är otroligt stolta och tacksamma över våra sponsorer som vill hjälpa oss att skapa en värld fri från sexuella övergrepp.

 

knowit

Tack för att ni byggde upp hela vårt intranät – och för att ni hjälpt oss stärka upp hemsidan inför Svenska Hjältegalan 2019, och så proffsigt, enkelt och snabbt fortsätter att ge oss support i vårt dagliga arbete!

 

bohus

Genom sin affärside och försäljning av kontorsmaterial till företag arbetar Handelsavdelningen Bohus AB:s engagerade och proffsiga personal varje dag för att förbättra livet för människor över hela landet. Vi är så tacksamma och stolta över att få vara en del i deras arbete, och genom deras stöd kan Wonsa fortsätta att i långsam takt utveckla sin verksamhet. Om ditt företag inte vill vänta på att bli uppringda – kontakta dem själv och hjälp Handeslavdelningen Bohus AB och WONSA att arbeta för en bättre värld!

 

Kind-logo-20@5x

Tack för att ni hjälper oss att införa en patientsäker och smidig digital kommunikationsplattform för våra patienter! Det är så spännande och kommer underlätta för både våra patienter och vår personal.

 

Skärmavbild 2020-01-18 kl. 09.06.54

 

 

Tack Becksmo för att ni utan ersättning hjälper WONSA att få månadsgivare! Vårt första mål är att kunna öppna upp vårt administrativa kansli, bli en av våra första 500 månadsgivare och hjälp oss nå målet!

 

ProRenata logo

Tack för att ni låter oss använda både ert fantastiska journalsystem och support varje dag, och hjälper oss att arbeta patientsäkert och effektivt varje dag. Genom ert stöd hjälper ni oss att förändra verkligheten för alla våra patienter.

 

 

Alfa_logo
Tack till Alfa Kommun & Landsting för att ni gör vårt dagliga arbete så mycket enklare, genom att låta oss använda Alfa e-Recept och skicka recept till våra patienter helt utan kostnad!

 

 

MatHem_Logo_Plain_Tagline_Black

Tack Mathem för att ni valt att stötta och uppmärksamma oss, utöver att ni skänker en del av er omsättning till oss så betyder det också så mycket att ett etablerat företag ser och lyfter oss.

 

 

Grow

Tack för att ni hjälpte oss hitta vårt oumbärliga namn!
Vi vill också tacka för livsviktiga bidrag från: 

 

StockholmsStad

Ruth och Richard Julins Stiftelse

Byggmästare Axel Alms Stiftelse

Stiftelsen Konung Oscar II:s och Drottning Sophias Guldbröllopsminne

Ulla & Lennart Wallenstam Stiftelsen

Timmermansordens fonder

Nils Waldins fond