Wonsa-teamet

Foto: Amilcare Astone

GITA RAJAN, VERKSAMHETSCHEF KLINIK OCH FORSKNING

Läkare, entreprenör, doktorand, överlevare av sexuella övergrepp och grundare av Wonsa. Övergripande ansvar för arbetsledning, utveckling och implementering av Insamlingsstiftelsens Wonsas arbete. Medicinskt ansvarig för Wonsas klinik.

”Wonsa ska förändra världen, den resan vill jag inte missa!”

 

 

 

Annaliten1

ANNA AXELMAN, SPECIALIST I ALLMÄNMEDICIN

”Att bidra till en värld utan sexuella övergrepp kan vara det viktigaste jag gör i mitt yrkesliv och jag är stolt och glad att få vara med om det här.”

 

 

 

 

Wonsa_Portrait_IsminiWikstrom

ISMINI OHM-ZALITIS, LEG. PSYKOTERAPEUT

Socionom och legitimerad psykoterapeut, arbetar med trauma och relationer. Specialist inom traumabehandling och certifierad Lifespan Integrationterapeut. Arbetar också med EMDR. Mångårig erfarenhet av arbete med patienter som utsatts för sexuella övergrepp.

”Jag arbetar med Wonsa för att jag tycker det är viktigt att alla har möjlighet att få bra hjälp med sitt mående.”

 

 

kristina petterssonKRISTINA PETTERSSON, LEG. PSYKOTERAPEUT

Dansterapeut och legitimerad psykoterapeut, arbetar med trauma och relationer. Specialist inom traumabehandling och certifierad Lifespan Integration-terapeut. Mångårig erfarenhet av patienter som utsatts för sexuella övergrepp.

”Jag arbetar på Wonsas klinik för jag vet att patienterna behöver specialistbehandling, och här får de det.”

 

 

Kristofer-e1508322592873-1024x1024

KRISTOFER WIKSTAD, LEG. PSYKOLOG OCH LEG. PSYKOTERAPEUT

 

 

 

 

 

 

Birgitta-e1508322569650-1024x1024

BIRGITTA ÖHLÉN, LEG. PSYKOLOG OCH LEG. PSYKOTERAPEUT

 

 

 

 

 

 

IMG_0067

KARI KAMSVÅG MAGNUSSON, LEG. PSYKOTERAPEUT

 

 

 

 

 

 

asa3_2

ÅSA KARLSSON, LEG. PSYKOTERAPEUT

Sjukgymnast och legitimerad psykoterapeut med lång erfarenhet av att arbeta utifrån sambandet kropp-själ. Utbildad i Lifespan Integration, dans- och rörelse och AEDP (Accelerated Experiential Dynamic Psychotherapy). Mångårig erfarenhet av arbete med patienter som utsatts för sexuella övergrepp.

”Jag är en del av Wonsa för att jag vill bidra till att du som utsatts för sexuella övergrepp ska få hjälp att återerövra möjligheten att må bra och vara trygg i din kropp och i ditt liv.”

 

 

monikathelin

MONICA THELIN, LEG. PSYKOTERAPEUT

 

 

 

 

 

 

IMG_8128-2

BODIL LINDSTRÖM, GRUNDUTBILDAD TERAPEUT

Grundutbildning i psykoterapi och vidareutbildning inom traumabehandling. Certifierad Lifespan Integrationterapeut, lärare och handledare i metoden. Mindfulnessinstruktör. Mångårig erfarenhet av arbete med patienter som utsatts för sexuella övergrepp.

”Jag arbetar med Wonsa för att det är givande att se de resultat vi kan uppnå med så bra tekniker, de bästa som finns i dagsläget.”

 

 

Studio

HELENA YLI-KOSKI, GRUNDUTBILDAD TERAPEUT

Grundutbildning i Kognitiv Psykoterapi (steg 1). Mindfulness instruktör, utbildad i Lifespan Integration steg 1 och 2. Har tidigare arbetat 11 år på Vidarklinikens Antroposofiska Sjukhus, i vården och som terapeut. Där en helhetssyn på människan är fullt integrerad i vården. Mångårig erfarenhet av patienter som har varit utsatta för sexuella övergrepp och trauma.

”Jag arbetar med Wonsa för att alla människor har rätt att få adekvat hjälp när vi lider och har det svårt. Det är viktigt att inte behöva leva med ett ständigt stresspåslag och ångest från konsekvenserna av händelser tidigare i livet. Metoderna ökar förmågan att leva i nuet med större lugn och ökad livskvalité.”

 

 

aurora2

AURORA WERBERG, GRUNDUTBILDAD TERAPEUT

Dansterapeut med grundutbildning i psykoterapi. Utbildad i Lifespan Integration steg 1 och 2. Mångårig erfarenhet av arbete med patienter som utsatts för sexuella övergrepp. Danspedagog, tidigare prima ballerina vid operan i Bukarest bland annat.

 

 

 

 

AND_BW7_wonsa

ANDREAS LINDERMAN, GRUNDUTBILDAD TERAPEUT

Grundutbildning i psykoterapi (steg 1). Vidareutbildning inom bland annat EMDR och Somatic Experiencing. Är också vidareutbildad i Lifespan Integration och BodySense. Mångårig erfarenhet av arbete med patienter som utsatts för sexuella övergrepp.

 

 

 

 

Jag till UrbanOM

KIM TYDÉN

Massageterapeut, certifierad i Somatic Experiencing.

”Jag arbetar på Wonsa för att jag vill bidra till att alla har rätt till ett värdigt liv.”

 

 

 

 

Eva Robertsson

EVA ROBERTSSON

Eva har arbetat med kroppsfokuserade behandlinsmetoder i mer än 25 år. Hon har bland annat en treårig utbildning i kroppsfokuserad psykoterapi. Hennes kunskap som diplomerad massageterapeut och certifierad i BodySense finns även att tillgå. Eva har en mångårig erfarenhet av att arbeta med patienter som har utsatts för sexuella övergrepp och trauma.

”Varför jag vill samarbeta med Wonsa? Möjligheten att få hjälpa människor att leva ett levande liv utan starka minnen från övergrepp inristade i hela sin varelse – det är min drivkraft.”

 

 

annikag

ANNIKA GEIJERSTAM, LEG. PSYKOTERAPEUT

Annika är socionom och leg. psykoterapeut och arbetar utifrån varje individs behov.

Hon är certifierad Lifespan Integrationterapeut, utbildad i affektfokuserad korttidsterapi och har hypnosterapiutbildning med inriktning dissociation och trauma. Annika har också flerårig erfarenhet av patienter med sexuella övergrepp.

”Jag arbetar inom Wonsa för jag vill bidra till att alla ska få den professionella hjälp de har rätt till”.

 

 

Sara LeeSARA LEE

Sara är KBT-terapeut och utbildad i Lifespan Integration.