Uppdatering angående FHMs förstärkta allmänna råd för Stockholm gällande Covid-19

Risken för allvarliga hälsokonsekvenser till följd av Corona bland WONSAs patienter bedöms generellt som lägre än de risker som finns kopplade till plötsligt uppehåll av pågående behandling på WONSA. Därför fortsätter alla individuella behandlingar så länge både patient och behandlande personal är friska och folkhälsomyndighetens övriga råd följs. Däremot ställs alla gruppbehandlingar in.

För patienter och terapeuter/behandlare i riskgrupp så sker behandlingen så långt det är möjligt via video - individuella bedömningar görs av medicinskt ansvarig läkare för varje patient och behandlare vid behov.

WONSA följer Folkhälsomyndighetens lokala allmänna råd för Covid-19 gällande Stockholm och vi ber er därför att vara noga med handhygienen och att hålla avstånd. Vid sjukdomssymptom är det viktigt att du stannar hemma och kontaktar kliniken för att boka in en ny tid eller för en bedömning om möjlighet till behandlingssession via video. Kostnaden för sent återbud är fortfarande borttagen tills vidare.

Vänligen, Team WONSA