Jobba på WONSA

 

Det vi gör är inte bara nödvändigt, det är roligt också! Och om 10 år ska vi finnas över hela världen - välkommen ombord på vår resa 😊.

WONSA är en specialistklinik och vårt mål är att oavsett om du pratar med en läkare, receptionist, psykolog, psykoterapeut, sjuksköterska eller administrativ personal så vet alla vad det innebär att ha blivit utsatt för olika typer av övergrepp och hur svårt det är att söka hjälp.

Vi behöver individer som vill göra skillnad på varje nivå i vår organisation: oavsett om du tycker om att pilla med detaljer, strukturer, kommunikation, strategi, städning eller patienter så är du välkommen. 

Det vi kan erbjuda är en meningsfull vardag där du gör skillnad varje dag och där ideér och nytänkande värderas lika mycket som gammal kunskap och fungerande rutiner. Vår ambition är att kunna erbjuda marknadsmässiga löner men just nu sker mycket på volontär basis. 

Följ den här länken om du vill jobba med oss!

 

Aktuellt just nu:

Leg. ssk med steg 1-utbildning inom PDT/KBT sökes till tjänst som kontaktsjuksköterska/patientkoordinator på vår klinik i Stockholm

Tjänsten är på minst halvtid och är en visstidsanställning som löper till och med 2022-12-31, med eventuell chans till förlängning. Tjänsten är lokaliserad på vår klinik i Stockholm.

Det är meriterande med kunskap om genusvetenskap och om trauman, ptsd och sexuella övergrepp.

Hjärtat i vår verksamhet är vår klinik. Som kontaktsjuksköterska/patientkoordinator är du spindeln i nätet som tillsammans med klinikchefen har kontakt med psykoterapeuter, psykologer, läkare och patienter.

Maila till info@wonsa.org för mer information.  

Doktorand eller post dok sökes till samhällsekonomisk avhandling

Sexuella övergrepp är dyra och skapar lidande för samhället. Vill du vara med och ta reda på exakt hur dyra?

WONSA söker en doktorand eller post dok som är intresserad av att doktorera på en samhällsekonomisk avhandling i samarbete med treskablinoll.

Maila till info@wonsa.org för mer information.  

Terapeuter sökes! 

Du behöver vara Leg. psykoterapeut/psykolog eller Leg. socionom/Leg. sjuksköterska med steg 1-utbildning för att kunna söka denna tjänst. 

För att arbeta som terapeut hos oss behöver du även kunna Lifespan Integration. Vana av att arbeta med Neurofeedback är meriterande!

Fyll i denna intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Omfattning kan diskuteras, samt möjligheten till en kombinerad kansli- och terapeuttjänst vid intresse. Vid frågor, maila till info@wonsa.org.

Gynekolog - volontär insats sökes

Arbetsuppgifter: 

  • Svara på frågor från patienter via mail - kan utföras på distans

Beräknad tidsåtgång är max en timme per vecka. Maila till info@wonsa.org för mer information. 

Specialist i allmänmedicin, 100%. Finansering saknas - volontär insats sökes

Arbetsuppgifter: 

  • Patientarbete på kliniken, inkluderar: fysiska besök, videobesök, bedömningar, ställningstagande till och justering av medicinering, remittering till andra specialistmottagningar, intyg, utlåtanden, deltagande i behandlingskonferenser och teambesök. Handledning och rådgivning till övrig personal.

Maila till info@wonsa.org för mer information.

Specialist i psykiatri, 10%. Finansiering saknas - volontär insats sökes

Arbetsuppgifter: 

  • Konsultbedömningar vid misstanke om bipolaritet eller psykos, förskrivning av mediciner vid neuropsykiatriska diagnoser, rådgivning till medicinjusteringar vid stor samsjuklighet. Handledning och rådgivning till övriga läkare.

Maila till info@wonsa.org för mer information.