Jobba på WONSA

 

Det vi gör är inte bara nödvändigt, det är roligt också! Och om 7 år ska vi finnas över hela världen - välkommen ombord på vår resa 😊.

WONSA är en specialistklinik och vårt mål är att oavsett om du pratar med en läkare, receptionist, psykolog, psykoterapeut, sjuksköterska eller administrativ personal så vet alla vad det innebär att ha blivit utsatt för olika typer av övergrepp och hur svårt det är att söka hjälp.

Vi behöver individer som vill göra skillnad på varje nivå i vår organisation: oavsett om du tycker om att pilla med detaljer, strukturer, kommunikation, strategi, städning eller patienter så är du välkommen. 

Det vi kan erbjuda är en meningsfull vardag där du gör skillnad varje dag och där ideér och nytänkande värderas lika mycket som gammal kunskap och fungerande rutiner. Vår ambition är att kunna erbjuda marknadsmässiga löner men just nu sker mycket på volontär basis. 

 

Aktuellt just nu:

 

Psykiater - volontär insats sökes

Vårt läkarteam söker ny kollega.
Krav:
Du ska vara färdig specialist i psykiatri, eller i slutet av din ST i psykiatri. 
Vi lovar dig intressanta diskussioner, banbrytande behandlingsmetoder och en möjlighet till djup personlig utveckling. Vi söker hela tiden medel för anställningar, men under det kommande halvåret är det en deltidsvolontär tjänst som finns tillgänglig. Vi hoppas det inte ska stoppa dig från att lära känna oss!
Om du är ST-i psykiatri randar du dig deltid hos oss. 
Mejla till info@wonsa.org, så svarar vår psykiater Nils Joneborg dig!

Verksamhetschef för WONSAs hemtjänst och boendestöd sökes

Krav:

Du behöver vara Leg. socionom med minst 36 månaders erfarenhet av att vara verksamhetschef för hemtjänst för att kunna söka denna tjänst.

Erfarenheten ska vara 36 månaders sammanhängande praktisk erfarenhet som operativ arbetsledare inom hemtjänst under de sju senaste åren. 

Mejla din ansökan med CV och personligt brev till info@wonsa.org, skriv "ansökan verksamhetschef hemtjänst och boendestöd" i ämnesraden. Kontakta oss på samma vis för att få veta mer om tjänsten!

Administratör - volontär insats sökes

Arbetsuppgifter: 

  • Skanna in dokument/post och lägga upp på vårt intranät

Tidsåtgång max 2-3 timmar/vecka, på plats i våra lokaler på Reimersholme. Mejla din ansökan med CV och personligt brev till info@wonsa.org, skriv "ansökan volontär admin" i ämnesraden. 

Tech-ansvarig Stockholm - volontär insats sökes

Arbetsuppgifter: 

  • Ansvara för att all teknik på WONSA fungerar.

Kanske är du teknikintresserad eller teknikstuderande och vill hjälpa till för ett bra ändamål? Mejla din ansökan med CV och personligt brev till info@wonsa.org, skriv "ansökan tech-ansvarig" i ämnesraden.