Jobba på WONSA

 

Det vi gör är inte bara nödvändigt, det är roligt också! Och om 10 år ska vi finnas över hela världen - välkommen ombord på vår resa 😊.

WONSA är en specialistklinik och vårt mål är att oavsett om du pratar med en läkare, receptionist, psykolog, psykoterapeut, sjuksköterska eller administrativ personal så vet alla vad det innebär att ha blivit utsatt för olika typer av övergrepp och hur svårt det är att söka hjälp.

Vi behöver individer som vill göra skillnad på varje nivå i vår organisation: oavsett om du tycker om att pilla med detaljer, strukturer, kommunikation, strategi, städning eller patienter så är du välkommen. 

Det vi kan erbjuda är en meningsfull vardag där du gör skillnad varje dag och där ideér och nytänkande värderas lika mycket som gammal kunskap och fungerande rutiner. Vår ambition är att kunna erbjuda marknadsmässiga löner men just nu sker mycket på volontär basis. 

 

Aktuellt just nu:

 

Tech-ansvarig Stockholm - volontär insats sökes

Arbetsuppgifter: 

  • Ansvara för att all teknik på WONSA fungerar.

Kanske är du teknikintresserad eller teknikstuderande och vill hjälpa till för ett bra ändamål? Mejla din ansökan med CV och personligt brev till info@wonsa.org, skriv "ansökan tech-ansvarig" i ämnesraden. 

Terapeuter sökes till våra mottagningar i Sthlm och i Göteborg

Du behöver vara Leg. psykoterapeut/psykolog eller Leg. socionom/Leg. sjuksköterska med steg 1-utbildning för att kunna söka denna tjänst. 

För att arbeta som terapeut hos oss behöver du även kunna Lifespan Integration. Vana av att arbeta med Neurofeedback är även meriterande! Tjänstens omfattning kan diskuteras.

Mejla din ansökan med CV och personligt brev till info@wonsa.org, skriv "ansökan terapeut Stockholm" eller "ansökan terapeut Göteborg"i ämnesraden.

Gynekolog - volontär insats sökes

Arbetsuppgifter: 

  • Svara på frågor från patienter via mail - kan utföras på distans (beräknad tidsåtgång är max en timme per vecka).

Mejla din ansökan med CV och personligt brev till info@wonsa.org, skriv "ansökan gynekologmail" i ämnesraden.