Jobba på WONSA

 

Det vi gör är inte bara nödvändigt, det är roligt också! Och om 10 år ska vi finnas över hela världen - välkommen ombord på vår resa 😊.

Vi behöver individer som vill göra skillnad på varje nivå i vår organisation: oavsett om du tycker om att pilla med detaljer, strukturer, kommunikation, strategi, städning eller patienter så är du välkommen. 

Det vi kan erbjuda är en meningsfull vardag där du gör skillnad varje dag och där ideér och nytänkande värderas lika mycket som gammal kunskap och fungerande rutiner. Vår ambition är att kunna erbjuda marknadsmässiga löner men just nu sker mycket på volontär basis. 

Följ den här länken om du vill jobba med oss!

 

Aktuellt just nu:

Kontaktsjuksköterska eller läkarsekreterare

Arbetsuppgifter:

  • Remisshantering - kan delvis utföras på distans
  • Köhantering - kan utföras på distans
  • Patientkontakt, ffa via mejl - kan utföras på distans

Omfattning & Ersättning:
Vi är i akut behov av kontaktsjuksköterska på 100%, och vi söker och samlar in medel för detta.
Vi har idag medel för anställning på 20%. Motsvarande 20% volontär insats söks också, tills dess att finansiering på 100% har säkerställts. Mejla till info@wonsa.org för mer information.

 

Gynekolog

Arbetsuppgifter: 

  • Svara på frågor från patienter via mejl - kan utföras på distans

Omfattning & Ersättning
Beräknad tidsåtgång är max en timme per vecka. Ingen finansiering finns i nuläget, volontär insats söks. Mejla till info@wonsa.org för mer information.

 

Specialist i allmänmedicin, 100%. Finansering saknas - volontär insats söks.

Arbetsuppgifter: 

  • Patientarbete på kliniken, inkluderar: fysiska besök, videobesök, bedömningar, ställningstagande till och justering av medicinering, remittering till andra specialistmottagningar, intyg, utlåtanden, deltagande i behandlingskonferenser och teambesök. Handledning och rådgivning till övrig personal. Mejla till info@wonsa.org för mer information.

 

Specialist i psykiatri, 10%. Finansiering saknas - volontär insats söks.

Arbetsuppgifter: 

  • Konsultbedömningar vid misstanke om bipolaritet eller psykos, förskrivning av mediciner vid neuropsykiatriska diagnoser, rådgivning till medicinjusteringar vid stor samsjuklighet. Handledning och rådgivning till övriga läkare. Mejla till info@wonsa.org för mer information.