Bli sponsor

Nedanför ser du modiga företag som har valt att omvandla ord till handling. 

Genom att sponsra WONSA bidrar företagen dessutom varje dag till att vi kommer lite närmre FN:s hållbarhet & utvecklings mål SDG 2030 (UN Sustainable Developlmental Goals 2030).

Vill ditt företag också vara med i kampen för rättvisa och hållbarhet?  Ju fler vi är, desto tryggare blir världen. Kontakta oss gärna. 

 

 

Knowit logotyp

Tack för att ni gav oss vårt intranät – och för att ni fortsätter att proffsigt, enkelt och snabbt sköta underhåll och ge oss support i vårt dagliga arbete! 

 

Handelsavdelningen Bohus AB logotyp

Genom sin affärsidé och försäljning av kontorsmaterial till företag arbetar Handel Bohus AB:s engagerade och proffsiga personal varje dag för att förbättra livet för människor över hela landet. Vi är så tacksamma och stolta över att få vara en del i deras arbete, och genom deras stöd kan WONSA fortsätta att i långsam takt utveckla sin verksamhet. Om ditt företag inte vill vänta på att bli uppringda – kontakta dem själv och hjälp Handel Bohus AB och WONSA att arbeta för en bättre värld!

Kind logga

Tack för att ni låter oss använda er digitala kommunikationsplattform för våra patienter! Genom KIND har ni lyft vår patientsäkerhet och tillgänglighet på sätt vi inte hade kunnat föreställa oss. 

Advantops logga

Tack för att ni driftar vår webbplats helt utan kostnad.

Prorenata logga

Tack för att ni låter oss använda både fantastiska journalsystem och support, dag efter dag. Det är svårt att förstå hur vi klarade oss utan er. Tack. 

Alfa logga

Tack till Alfa eCare för att ni gör vårt dagliga arbete så mycket enklare, genom att låta oss använda Alfa e-Recept för att skicka recept till våra patienter. 

Mathem logga

Tack Mathem för att ni valt att stötta och uppmärksamma oss, utöver att ni skänker en del av er omsättning till oss så betyder det också så mycket att ett etablerat företag ser och lyfter oss.

Grow logga

Tack för att ni hjälpte oss att hitta vårt oumbärliga namn!

Tack till First Aid Sweden för att ni sponsrat oss med en hjärtstartare!

Tack till Learnster för att ni låter oss använda er LMS plattform till ett väldigt generöst pris!

Tack IEBT (Inte ett barn till) för er generösa gåva i samband med årets BAPRUN-insamling 2022, det betyder mycket för oss att ni vill stötta vår verksamhet. BAPRUN anordnar varje år ett stort event där de samlar in pengar som oavkortat går till en lämplig organisation. BAPRUN är en dag för barnen med familjer med hoppborgar, lotteri, mat o dryck, underhållning och en stor motorcykelkortege. 

Tack EEG:er Neurofeedback som sponsrar oss med program och system!