Bli sponsor

Nedanför ser du modiga företag som har valt att omvandla ord till handling. 

Genom att sponsra WONSA bidrar företagen dessutom varje dag till att vi kommer lite närmre FN:s hållbarhet & utvecklings mål SDG 2030 (UN Sustainable Developlmental Goals 2030).

Vill ditt företag också vara med i kampen för rättvisa och hållbarhet?  Ju fler vi är, desto tryggare blir världen. Kontakta oss gärna. 

 

 

Knowit logotyp

Tack för att ni gav oss vårt intranät – och för att ni fortsätter att proffsigt, enkelt och snabbt sköta underhåll och ge oss support i vårt dagliga arbete! 

 

Handelsavdelningen Bohus AB logotyp

Genom sin affärsidé och försäljning av kontorsmaterial till företag arbetar Handelsavdelningen Bohus AB:s engagerade och proffsiga personal varje dag för att förbättra livet för människor över hela landet. Vi är så tacksamma och stolta över att få vara en del i deras arbete, och genom deras stöd kan WONSA fortsätta att i långsam takt utveckla sin verksamhet. Om ditt företag inte vill vänta på att bli uppringda – kontakta dem själv och hjälp Handelsavdelningen Bohus AB och WONSA att arbeta för en bättre värld!

Kind logga

Tack för att ni låter oss använda er digitala kommunikationsplattform för våra patienter! Genom KIND har ni lyft vår patientsäkerhet och tillgänglighet på sätt vi inte hade kunnat föreställa oss. 

Becksmo logga

Tack Becksmo för att ni utan ersättning hjälper WONSA att få månadsgivare! Vårt första mål är att kunna behålla vårt administrativa kansli 2021-2023 - bli en av våra första 500 månadsgivare och hjälp oss nå målet!

Advantops logga

Tack för att ni driftar vår webbplats helt utan kostnad.

Prorenata logga

Tack för att ni låter oss använda både fantastiska journalsystem och support, dag efter dag. Det är svårt att förstå hur vi klarade oss utan er. Tack. 

Alfa logga

Tack till Alfa eCare för att ni gör vårt dagliga arbete så mycket enklare, genom att låta oss använda Alfa e-Recept för att skicka recept till våra patienter. 

Mathem logga

Tack Mathem för att ni valt att stötta och uppmärksamma oss, utöver att ni skänker en del av er omsättning till oss så betyder det också så mycket att ett etablerat företag ser och lyfter oss.

Grow logga

Tack för att ni hjälpte oss att hitta vårt oumbärliga namn!