Kontakt

 

 

Mejladresser

Info@wonsa.org - En mejl för generella frågor. Detta är den primära kontaktvägen till oss och mejlen besvaras av olika personer på WONSA. Mejl som ska till vår klinikchef eller ordförande skickas också hit - vi vidarebefordrar de mejlen härifrån. 

Bibliotek@wonsa.org - En mejl för dig som har tips, råd eller frågor som hör till biblioteket. Mejlen besvaras av bibliotikarie Susanne Palm.

Barnmorska@wonsa.org - En mejl för dig som har frågor som rör graviditet, förlossning eller preventivmedel. Både du som är patient, anhörig eller som arbetar inom vården är välkommen med dina frågor. Mejlen besvaras av leg. sjuksköterskorna och barnmorskorna Rut Olsson och Lizelotte Enkvist.

Endoskopi@wonsa.org - En mejl för dig som har frågor om/inför endoskopiundersökningar (t ex gastroskopi eller coloskopi). Både du som är patient, anhörig eller som arbetar inom vården är välkommen med dina frågor. Mejlen besvaras av leg. specialistsjuksköterska Hanna Dubois.

Gynekolog@wonsa.org - En mejl för dig som har frågor om/inför gynekologundersökningar. Både du som är patient, anhörig eller som arbetar inom vården är välkommen med dina frågor. Mejlen besvaras av gynekolog Carolina Brost. 

OBS: dessa mailadresser är inte sekretesskyddade, så tänk på att vara försiktig med att skicka känsliga uppgifter via e-post. 

 

Länkar - för dig som vill göra en intresseanmälan

Utbildningar för hälso- och sjukvård - här hittar du intresseanmälan för utbildningar för hälso- och sjukvård

Utbildningar för universitet och högskola - här hittar du intresseanmälan till utbildningar för studenter

Utbildning i MLI och Lifespan Integration - här kan du anmäla dig till kommande utbildningar i Lifespan Integration

Utbildning i Neurofeedback - här kan du anmäla dig till kommande utbildningar i Neurofeedback

Utbildning patientgrupper - här kan du anmäla dig till kommande utbildningar för patientutbildning m.m

 

 

 

Observera att vi inte har någon telefontid, utan hänvisar er till infomailen ovan. Om du inte har någon möjlighet att använda kontaktvägarna ovan så kan du ringa till 010 -12 90 900, eller skicka ett sms till 0735-93 31 88. Här är dock handläggningstiden längre då vi tyvärr har begränsat med resurser.